Indiai párolt hús



Hozzávalók: 1 kg marhahús,3 evőkanál liszt, só, bors, 1 evőkanál Piros Arany, curry, 1 evőkanál mustár, 2 dl vörösbor, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl olaj.
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd lisztben mártva, forró olajban hirtelen kisütjük. Teszünk hozzá egy fej apróra vágott hagymát, üvegesre pároljuk. Öntünk alá 2dl vörösbort, meghintjük borssal, curryvel, és fedő alatt puhára pároljuk. Tehetünk hozzá 1 kanál Piros Aranyat is. Ha a hús megpuhult, átszedjük előmelegített tűzállótálra, mártásba egy evőkanál paradicsompürét, egy kanál mustárt keverünk, átmelegítjük, és a hússzeletekre öntjük.