Hozzávalók: 1 kg marhahús,3 evőkanál liszt,
só, bors, 1 evőkanál Piros Arany, curry, 1 evőkanál mustár, 2 dl vörösbor, 1
fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl olaj.
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk,
megborsozzuk, majd lisztben mártva, forró olajban hirtelen kisütjük. Teszünk
hozzá egy fej apróra vágott hagymát, üvegesre pároljuk. Öntünk alá 2dl
vörösbort, meghintjük borssal, curryvel, és fedő alatt puhára pároljuk.
Tehetünk hozzá 1 kanál Piros Aranyat is. Ha a hús megpuhult, átszedjük
előmelegített tűzállótálra, mártásba egy evőkanál paradicsompürét, egy kanál
mustárt keverünk, átmelegítjük, és a hússzeletekre öntjük.