Indiai sült tészta dinnyejoghurtban



Hozzávalók: 4 tasak KNORR Instant Sárgadinnyeleves, 2 apró sárgadinnye, 8 dl joghurt, 5 dkg liszt, 5 dkg cukor, kevés sütőpor, olaj (a sütéshez), őrölt fahéj, reszelt szerecsendió, reszelt gyömbér, 2 szem ánizsmag;  
Elkészítése: A dinnyéket félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk, a húst karalábévájóval kiszedjük. A joghurtot simára keverjük a tasakok tartalmával, és a dinnyékbe töltjük, majd hűtőbe tesszük. A lisztet kevés sütőporral, cukorral, 2 evőkanál joghurttal és az összetört fűszerekkel összedolgozzuk sűrű tésztává. A tésztát evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk, és pirosra sütjük. Tálaláskor a dinnyegolyókat és a jól lecsepegtetett tésztákat a joghurtra tesszük.