Ázsiai ízek
Oldalak
A MALAJZIAI KONYHA
Kinai szakácskönyv
Korea
Japán
Indonézia
Ázsiai ízek
AZ INDIAI KONYHA
Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Receptek
Ananászos rizs
Ananászos tofu édes-savanyú mártásban
Aprórákos főtt rizs
Ánizsos csirkemáj
Barackos csirkecsíkok
Bársonyos kínai kel
Borjú bambuszrüggyel
Brokkolis csirkemellcsíkok
Chilimártás
Chow Sub Gum Mein
Citromízű csirkesült
Cukkíni bundában
Cukkíni párolva paradicsommal
Currys rizs
Currys zöldbabsaláta
Csípős tojásleves zöldborsóval
Csirke alaplé
Csirke chilivel sütve
Csirke szezámbundában
Csirke szecsuani módra
Csirkemáj gyömbérrel és zöldborsóval
Csirkemáj illatos mártásban
Darált marhahús zöldbabbal
Diós csirkecsíkok sütve
Egyszerűen jó halleves
Édes-savanyú csirke
Édes-savanyú leves
Édes-savanyú marinált ponty-rudacskák
Édes-savanyú mártás
Édes-savanyú sertés ananásszal
Édes-savanyú tintahal
Főnix csirkeszárny
Halgombócleves
Halszeletek pikáns mártásban
Húslabdák
Kacsahús fehérborban
Kantoni sült rizs
Kínai bélszín
Kínai csirkefalatok magyarosan, wokban
Kínai kel
Kínai tojásos kukoricaleves (6 személyre)
Kukoricaleves rizsgombóccal.(japán)
Madárfészek-leves
Mandarinleves
Marhahús brokkolival
Marhahús gyömbérrel
Párolt kacsa
Rakott kínai kel
Rizs kantoni módra
Sanghaji tojásleves
Savanyu-erős leves
Sertéshúsgombócok üvegtésztával
Sonkás-póréhagymás kacsa
Sült békacombok
Szecsuani leves
Szezámmagos sertéskaraj
Szójás marharagu
Tavaszi tekercs 1.
Tavaszi tekercs 2.
Vegyes sült zöldségek
Won-ton leves
Zamatos csirkezúza
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal