Hozzávalók: 50 dkg sertéshús, 3
evőkanál olaj, 1 kiskanálnyi csípős curry, 1 kiskanál kurkumapor, 3 evőkanál
kókuszreszelék, 1 dl tej, só, cukor
A kurkumát és a curryt egy kevés
olajban megpirítom. A kókuszreszeléket a tejjel elkeverem, és hozzáadom az olajon
pirított fűszerekhez, sóval, cukorral ízesítem, felfőzöm, majd a tűzről levéve
kihűtöm. A húst nagyobb kockákra vágom, és a lehűlt pácban 2-3 óráig pácolom.
(Minél tovább annál jobb)! A pácolt húsdarabokat 4 nyársra húzom, és parázson
vagy grillsütőben kb. 10 perc alatt ropogósra sütöm.
Párolt rizzsel kínálom, nagyon
jól illik hozzá a felmelegített ketchup.