30 dkg vesepecsenye 3mm vékony
szeletkékre vágva, 2 evőkanál osztrigaszósz, 1 kávéskanál kukoricakeményítő, 3
evőkanál olaj, 3 gerezd fokhagyma összezúzva. 1/2 evőkanál csipős
szójasűritmény (bean paste), 4 szárított gomba 15 percnyi áztatás után
félbevágva, 1/2 sárgarépa 2 cm hosszú vékony szeletkékre vágva, 5
vizigesztenye, meghámozva (esetleg bambuszrüggyel helyettesíthetjük). 1 kisebb
zöld pepperoni, 1 kisebb piros pepperoni, 5 dkg zöldborsó, só, 1/2 evőkanál
szézámolaj
1. Marináljuk a húst 10 percre
osztrigaszósszal és a kukoricakeményítővel.
2. Az olajat, fokhagymát és
szójasűritményt tegyük egy 3 literes edénybe és süssük fedetlenül 3 percig erős
fokozaton.
3. Tegyük hozzá a húst, gombát,
répát, vizigesztenyét és vizet. Keverjük össze, takarjuk be, és 4 percig süssük
erős fokozaton, majd 20 percig középső fokozaton.
4. Keverjük hozzá a fennmaradó
hozzávalókat, és lefedve főzzük 2 percig erős fokozaton.
5. Keverjük össze és forrón
tálaljuk.